Forma-1

Forma-1-esek az olimpiai mezőnyben?

Javában zajlik az olimpia, a Forma-1-es pilóták azonban nem jutnak szóhoz. De vajon milyen sportágban szerepelnének az autóversenyzésen kívül?

Csatlakozva az emberek nagy százalékához, a Forma-1-es pilóták is élvezettel nézik az ötkarikás játékokat. Ha megkérdeznénk őket, nem mindig valószínű, hogy hasonló válaszokat kapnánk. Íme, az olykor humoros összeállítás:

Jenson Button: Button az egyik legkisportoltabb versenyző a Forma-1 mezőnyében, az elmúlt években többször is triatlonozott. Futás, úszás, biciklizés az ő világa.

Fernando Alonso: A spanyol alapembere a Forma-1 jótékonysági focicsapatának. Egyértelműen a labdarúgás mellett döntene, bár ennek a másik tíz ember kevésbé örülne.

Felipe Massa: A nagydíjak előtt Massa sokat jár ki biciklizni Rob Smedley-vel, a Ferrari egyik mérnökével, hogy feltérképezze a pályát a futam előtt. Ő kerékpárban indulhatna.

Kimi Raikkonen: Bokszutcai humorral mondhatjuk, hogy mivel ő a bárokban gyakran a padlón köt ki, talán a talajtornában lelné legtöbb örömét.

Kamui Kobayashi: Fizikai erejét a ringben használná ki a japán. Egy venezuelaival szívesen megmérkőzne…

Pastor Maldonado: Sokat szokott sétálni hazafele, amikor lerakja Williams-Renault-ját. Tíz kilométeres gyaloglás az ő versenyszáma…

Paul DiResta: Ki gondolta volna, hogy a brit versenyzőnek hasonló ütése van, mint az olimpiai bajnok honfitársának, Andy Murray-nek. Teniszezőként nevezhetne a skót.

Michael Schumacher: A német pilótának legutóbbi két versenyén meggyűlt a baja a gumiabronccsal. A hétszeres világbajnoknak talán kerekek nélkül jobban menne, a lapátja talán nem törne el kenuzás közben.

Sebastien Vettel: Nincs elképzelés a sportolóval a kapcsolatban. A lényeg az, hogy az első helyről indulhasson.

Mark Webber: A Forma-1 tele van alacsony fiúkkal, Webber azonban nem tartozik közéjük. A kosárlabda mellett voksolhatna.

Sergio Perez: Az evezősök nagyja erős izomzattal és masszív vállakkal rendelkezik. Perez épp ezért lenne csak csónakkormányos.

Narain Karthikeyan: Magasugrás. Ezzel felkészíthetné magát az eredménytelen szezon végére is.

Sebastien Buemi és Jaime Alguersuari: Tollaslabdázni kezdhetnének – az idei olimpiai botrány után szabadon –, hiszen tavaly Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója kizárta őket egy versenyből, mivel nem törekedtek győzelemre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik