Foci

Nem biztos, hogy ezt szerették volna hallani a Tottenham-szurkolók

Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur vezetőedzője szerint az angol labdarúgó-bajnokság továbbra is kétesélyes, a tabella harmadik helyén álló csapata nem tartozik a favoritok közé.

Az argentin szakember annak ellenére nem sorolja csapatűt az aranyérem várományosai közé, hogy vasárnap lehengerlő játékkal, 6-2-re győzött az Everton vendégeként, és a 18. forduló után a címvédőként második helyen álló Manchester Citytől két, a listavezető Liverpooltól hat pont választja el.

Még mindig úgy gondolom, hogy a Liverpool, valamint a Manchester City van igazából versenyben, és favoritja a bajnoki címnek. Mi is ott vagyunk persze, de így van ezzel a Chelsea, az Arsenal és a Manchester United is

– mondta Pochettino. Hozzátette: még mindig hosszú út áll előttük, hogy az igazi esélyesek közé tartozzanak. Az Everton ellen nyújtott játékuk megfelelő alap lehet ehhez, de még így is sokat kell fejlődniük.

Most valóban közel vagyunk a bajnokság két nagy favoritjához, de óvatosnak kell maradnunk, és lépésről lépésre haladnunk

– nyilatkozta az argentin edző. Kiemelte: négy sorozatban érdekeltek még, ami nehéz kihívás számukra, de megpróbálnak mindenhol a legjobban szerepelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!