Foci

C. Ronaldo olyan, mint egy nő, aki mindenkinek tetszik

Cristiano Ronaldo nem kapta meg az Aranylabdát, ami a családtagjait kiakasztotta, és biztosak lehetünk benne a portugál hozzáállását ismerve, hogy a következő hetekben kőkeményen odateszi majd magát, hogy megmutassa az egész világnak, mennyire elszánt.

Ronaldo klubja, a Juventus pénteken játssza a bajnokság egyik legnagyobb rangadóját, a Derby d’ Italiát, az Inter elleni meccset, és a milánóiak utóbbi másfél évtizedének egyik ikonikus játékosa, Esteban Cambiasso a nagy csata felvezetéseként Ronaldót méltatta.

“Cristiano Ronaldo olyan hatással van rám, mint az a nő, aki mindenkinek tetszik, még ha vannak is olyanok, akik próbálnak valamilyen hibát találni benne. Akárhányszor látom, mindig beleszeretek a játékába, mert amikor nincs a legjobb formájában, akkor is képes valami emlékezeteset alkotni”

– magyarázta Cambiasso, aki tagja volt a 2010-ben triplázó (olasz bajnokság, olasz kupa, BL) Internek.

Ronaldo 10 gólt szerzett eddig a Serie A-ban, ezzel a Genoa lengyel csatárával, Krzysztof Piatekkel holtversenyben vezeti a góllövőlistát.

A Juve kényelmes helyzetből várhatja a rangadót, mivel a második Napoli előtt nyolc, a harmadik Inter előtt tizenegy pont az előnye, úgyhogy egy döntetlen is belefér, és a vereség sem lenne katasztrófa. Bár nyilván a szurkolók másképp gondolják, a két tábor ugyanis köztudottan nem szívleli egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik