Foci

A sportolók rémálma lecsapott a 16 éves magyar focistára

20-30 évvel ezelőtt egy keresztszalag-szakadás akár egy sportoló pályafutásának a végét jelentette, mostanra azonban sokat javult a helyzet, és az orvosok számára most már rutinműtétnek számít.

Azt szokták mondani, hogy kétfajta sportoló van, akinek már volt elszakadva a térde, és akinek majd el fog, és szegény Mester Csaba most már az előbbiek táborát gyarapítja.

A 16 éves focista az Austria Wien második csapatával az osztrák másodosztályban szerepel, és a Transfermarkt statisztikái szerint idén három meccsen két gólt ért el, valamint volt egy gólpassza is.

Egy ideig azonban nem javítja a statisztikáját, mivel az egyik edzésen elszakadt a keresztszalag a térdében, és azóta a műtéten is átesett, írja az Nemzeti Sport Online.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Young Violets Austria Wien (@youngvioletsaustriawien) által megosztott bejegyzés, Nov 22., 2018, időpont: 1:53 (PST időzóna szerint)

Mester Csabának jobbulást kívánunk, egyben kitartást az elkövetkező hónapokra, mert egy sportoló számára igazán idegőrlő tud lenni a rehabilitáció, ami ebben az esetben 6-9 hónapot is igénybe vehet,

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik