Foci

Ronaldo után újabb fenevadra készülhetnek a Serie A védői

Zlatan Ibrahimovic 37 évesen sem lötyög a futballpályán, ezt bizonyítja az MLS-ben lenyomott szezonja is: 27 meccsen szerzett 22 gólt, volt 10 gólpassza is, ő lett az Év újonca és az Év gólja is az ő nevéhez fűződik.

Ibrahimovicot még egy évig szerződés köti a Los Angeles Galaxy csapatához, de nagyon úgy áll a helyzet, hogy nem kell márciusig, az MLS következő idényének rajtjáig várnia, hogy ismét pályára lépjen.

A Milan ugyanis már hetek óta kerülgeti Ibrahimovicot, illetve ügynökét, a minden hájjal megkent Mino Raiolát, hogy visszacsábítsa a csatárt, aki főszerepet játszott a klub utolsó, 2011-es bajnoki címében.

A Sportmediaset információja szerint a Milan megegyezett a svéd klasszissal, aki 2,2 millió eurót keres majd, és 6 hónapra ír alá a Milanhoz. Ahol bizony szükség lenne a villanásaira, mert bár Gonzalo Higuaín és Patrick Cutrone is feltalálja magát a kapu előtt,

de az argentin a nagy meccseken gyakran besül, ahogy azt legutóbb, a Juve elleni rangadón is megmutatta, a 20 éves Cutrone pedig még nem képes folyamatosan a hátán cipelni a csapatot egyedül.

Ibrahimovic háta és válla viszont sok mindent elbír, és bár a Serie A jóval erősebb, mint az MLS, a Milannak komoly erősítést jelentene már pusztán a jelenléte is, nemhogy az esetleges góljai, valamint gólpasszai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik