Foci

Kubatov: Gera példakép, jár neki a búcsúmeccs

“Nemcsak remek futballista, hanem nagyszerű ember is lett belőle, szeretnék olyan lenni, mint a Gera Zoli, olyan morális értékeket képviselni, mint ő”

nyilatkozta még a nyáron, a Maccabi Tel-Aviv elleni EL-selejtezőt felvezető sajtótájékoztatón Kubatov Gábor, a Fradi elnöke, akit azóta újabb négy évre megválasztottak.

Gera visszavonulása óta a válogatottnál Marco Rossi másodedzőjeként dolgozik, de a Fradinál is tagja a szakmai stábnak, videoelemzéssel és a technikai képzéssel is foglalkozik.

Kubatov az 1/1 Azurák Csabával című műsorban azt mondta, tervben van egy búcsúmeccs Gera számára, és ismét kiemelte, hogy példaképnek tekinti a magyar válogatottban 97 meccset teljesítő középpályást, írja a Csakfoci.

Az időpont még kérdéses a búcsúmeccsről, hiszen eddig nem tudták sehova beiktatni. Számomra az a fontos, hogy egy ilyen pályafutás után méltóképp búcsúztassuk el”

– magyarázta Kubatov, aki elárulta azt is, hogy csúszik a Fradiváros nevű projekt, amely 2022-re készülhet el.

Ez az a projekt, amelynek a költségvetése 25 milliárd, amely a duplája a Fradi stadionjának, a Groupama Aréna építési költségének.

Titkolják, mire megy a Fradivárosnak adott állami 25 milliárd
A klub szerint nincsenek részletek, mivel még csak az előkészítés zajlik. Kubatov Gábor viszont részletesen beszélt a terveiről.

Kubatov szerint, ha elkészült a Fradiváros, a mostani 3500 helyett 5000 gyerek sportolhat majd az egyesület csapataiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik