Foci

Gera Marco Rossi segítője lesz a válogatottnál

Csütörtökön még továbbjuttatta a Dunaszerdahely csapatát az Európa Liga-selejtezőben, majd azóta a magyar labdarúgó-válogatottnál állt munkába Marco Rossi. Az mlsz.hu szombati cikke szerint összeállt az olasz szakember szakmai stábja is, amiben nem kapott helyet Szélesi Zoltán.

Rossi munkáját

  • Cosimo Inguscio (másodedző),
  • Giovanni Costantino (másodedző, videoelemző),
  • Gera Zoltán (másodedző),
  • Enrico Limone (kapusedző)
  • és Luigi Febbrari (erőnléti edző) segítik majd.

„Számomra ez egy megszokott közeg, viszont mégis teljesen más lesz edzőként visszajönni, mint játékosként. Bár a Fradinál már elkezdtem a munkát, de ez mégis a magyar válogatott, úgyhogy biztos kell majd idő, hogy megszokjam, de nagyon örülök a lehetőségnek, nagyon várom már a munkát. Köszönöm a Ferencvárosnak is, hogy ezt lehetővé tette számomra, és persze Marco Rossinak és az MLSZ-nek a bizalmat. A játékosok talán eddig is odafigyeltek arra, amit mondtam a pályán vagy a pályán kívül, úgyhogy ebből a szempontból szeretnék minél nagyobb hasznára lenni a stábnak és a csapatnak” – mondta Gera Zoltán az mlsz.hu-nak.

A megalakult szakmai stáb tagjai szombaton már a helyszínen tekintik meg az OTP Bank Liga mérkőzéseit – írja a szövetség honlapja.

Fotó: mlsz.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik