Foci

Meccs közben hunyt el a 28 éves magyar focista

Tragédia történt a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Csorna-Lébény mérkőzésén, a 61. percben a hazaiak játékosa, Sipőcz Tamás összeesett, és bár a kiérkező mentőknek sikerült újraéleszteniük, később a mentőautóban elhunyt. A mérkőzést a játékvezető félbeszakította, írja a Kisalföld.

“2012-től 2018 nyaráig volt a Répcementi SE játékosa. Több aranyérmet és ezüstérmet nyert velünk a megyei másodosztályban. Tagja volt a Keglovich-kupadöntőt játszó csapatunknak. Bal oldali védőként néha 1-1 bombagólt is rúgott. Akik ismertük, játékosok és szurkolók, mindannyian szerettük, és tiszteltük. Igazi csapattag, barát, közösségi ember volt.

Munkáját tisztességgel, becsülettel végezte. Szerénysége, állandó mosolygása csupa jókedvet sugárzott. Az élet kapujában állt. Menyasszonyával Csornán házat vásároltak, jövőre tervezték az esküvőt. Halála megdöbbenéssel, fájdalommal tölti el valamennyiünket. Nem találok szavakat, kifejezéseket, értetlenségünkre, tehetetlenségünkre”

– írta az elhunyt játékosról Takács Lajos, a Répcemente elnöke a Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik