Foci

A Lazio szétlőtte a SPAL-t

A két Milinkovic-Savic testvér, Sergej és Vanja csatáját hozta a Lazio-SPAL meccs a Serie A 11. fordulójában, de a főszereplő nem a két szerb fivér közül került ki.

A Lazio az első félidő közepén szerzett vezetést, amikor Danilo Cataldi szöglete után Ciro Immobile kapásból óriási gólt ragasztott Vanja Milinkovic-Savic kapujába.

A SPAL-nak erre még volt válasza, nem is akármilyen, Mirko Antenucci egy tökéletesen lekottázott támadás végén húzta be a mattot.

A 35. percben visszavette a vezetést a Lazio, Felipe Caicedo verekedte ki magának a labdát többször is, majd Immobile lőtt, és az egyik blokkolni igyekvő védőn felpattanó labda kifogott a vendégek kapusán.

Az első félidő végén a SPAL megúszott egy meleg helyzetet, amikor Francesco Vicari 20 méterre a kaputól felrúgta Immobilét, Marco Guida bíró azonban nem fújt semmit.

Ennek végül nem lett jelentősége, mivel a Lazio gyorsan eldöntötte a meccset, előbb Cataldi küldött egy föld-levegő rakétát a kapu jobb oldalába,

majd Marco Parolo lőtt hasonlóan szép gólt nagyjából ugyanoda.

Innentől már csak az volt a kérdés, mennyi lesz a vége, a Lazio azonban már nem koncentrált a befejezéseknél, Vanja egyszer még kifogott Sergej eszén, így a családi ebéden nem kell hallgatnia, hogy gólt lőtt neki a bátyja, de a Lazio középpályásának a sima győzelem miatt azért van muníciója, ha piszkálni akarja a tesót.

Serie A, 11. forduló:

Lazio – SPAL 4-1 (2-1)
gól: Immobile (26., 35.), Cataldi (59.), Parolo (70.), illetve Antenucci (28.)

 

szombaton játszották:
Internazionale – Genoa 5-0 (2-0)
Fiorentina – AS Roma 1-1 (1-0)

 

pénteken játszották:
Napoli – Empoli 5-1 (2-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik