Foci

Bogdánék edzője húzta föl az ellenfél szurkolóit

A skót bajnokság edinburghi derbije nem a szenzációs gólokról maradt emlékezetes szerdán, mivel a Hearts-Hibernian meccs 0-0-val végződött. Clévid Dikomonának lett volna esélye eldönteni a rangadót, csakhogy a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot. Erre a Hibs edzője, Neil Lenneon az ellenfél szurkolóit kezdte hergelni, mire egy felbőszült drukker a fejéhez vágott egy pénzérmét.

Érdekesség, hogy nem csak a Hibarnian edzőjének állt még följebb, hanem a Hearts menedzsere, Craig Levein is kiállt mellette egy mérkőzés utáni interjúban.

Megijedtem, amikor láttam, hogy Lennon elterült a földön, remélem, elkapják, aki megdobta. Meg kell bűnhődnie a tettéért. Szomorú, hogy ilyesmi történt

A Hearts kapusa sem úszta meg a meccset, Zdenek Zlamalt állítólag egy lakáskulccsal dobták meg. A skót rendőrség öt embert őrizetbe vett a mérkőzés után, egyikük állítólag inzultálta a Hearts gólját érvénytelenítő asszisztenst.

A Hearts jelenleg négy pont előnnyel vezeti a bajnokságot az egy meccsel kevesebbet játszó Celtic előtt, Bogdán Ádám csapata az ötödik.

Nyitókép: fotó: hibernianfc.co.uk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik