Foci

A Leicester a tragikus balesetben meghalt tulajdonosa után nevezné el stadionját

A Premier League-ben szereplő Leicester City megfontolja annak a lehetőségét, hogy stadionja a jövőben a tragikus helikopter-balesetben elhunyt thaiföldi tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha nevét viselje.

Meghalt az ember, aki egy egész várost tanított meg álmodni
A Leicester City thaiföldi tulajdonosa olyan magasságokba emelte a klubot, ahol korábban sosem járt. Az egész angol futballvilág gyászolja.

A 60 éves üzletember mellett mégy négyen tartózkodtak azon a helikopteren, amely a csapat angol bajnoki meccsét követően, kis idővel a felemelkedése után, a klub stadionja melletti parkolóba csapódott.

Vichai fia, a Leicester City alelnöke, Aiyawatt Srivaddhanaprabha elmondta, hogy rövidesen megbeszélést folytat a vezetőséggel arról, hogy hogyan adózzanak édesapja emléke előtt. Az ESPN forrásai alapján azt írja, Aiyawatt ideiglenesen át is venné az irányítást.

Úgy tudni, hogy a stadion nevét változtatnák meg, és a jövőben az egyik főszponzor után elkeresztelt King Power Stadium Khun Vichai Stadiummá módosulna.

A Leicesternél terveznek egy 100 millió fontos edzőközpontot is felhúzni, amely ugyanúgy az elhunyt tulajdonos nevét viselhetné.

A baleset okairól továbbra sincs még hivatalos információ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik