Foci

Itt a fordulat az edzőt kereső Real Madridnál

A Real Madridnak meglehetősen nehéz szezonja van Julen Lopetegui irányítása alatt és egybehangzó sajtóértesülések szerint elfogyott Florentino Pérez klubelnök türelme. Valóságos vagyon lenne azonban kipaterolni az edzőt, ezért csak akkor van értelme, ha az utód is készenlétben áll, hogy azonnal átvegye a feladatot.

Hétfőn olyan információk láttak napvilágot, miszerint valójában arra várnak a Királyiak, hogy a hasonló cipőben járó Manchester United megváljon José Mourinhótól. Pérez ugyanis ismét a portugál edzőt alkalmazná, hogy rendbe tegye megtépázott önbizalmú csapatát és meginduljon a Real a La Liga hetedik pozíciójából fölfelé.

Megvan a Real Madrid új edzője?
A spanyolok tényként közölték nem csak Julen Lopetegui menesztését, hanem az új edző kilétét is.

Ezzel szemben a Sky Sports beszámolója szerint a Bajnokok Ligája címvédője nem csak malmozik, hanem más megoldáson is dolgoznak a spanyolok. Mourinho mellett a Chelsea-től viharos körülmények között távozó Antonio Conte került képbe. A portál szerint már fel is vette Pérez képviselete a kapcsolatot az olasz szakemberrel, Conte pedig úgy döntött, vállalja a feladatot.

Egyelőre annyi biztos, hogy Julen Lopetegui ül még a hétvégi El Clásicón a blancók kispadján, ám már az is meglepő lenne, ha decemberben még mindig ő irányítaná a csapatot.

Nyitóképen Florentino Pérez. Fotó: Ahmad Mora/NurPhoto via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik