Foci

Emlékszik, mikor volt utoljára Barca-Real Messi és Ronaldo nélkül?

Az egyik oldalon Víctor Valdés, Carles Puyol, Rafa Márquez, Gabriel Milito, Eric Abidal, Xavi Hernández, Deco, Yaya Touré, Ronaldinho, Samuel Eto’o és Andrés Iniesta.

A másikon Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Fabio Cannavaro, Gabriel Heinze, Mahamadou Diarra, Wesley Sneijder, Júlio Baptista, Raúl, Ruud van Nistelrooy és Robinho.

2007 decemberében így állt fel a spanyol labdarúgó-bajnokság két nagyágyúja az egymás elleni meccsre. Akkor a Real udvariatlan vendég volt, mert Júlio Baptista góljával 1-0-ra győzni tudott a Nou Campban.

Az összeállításokat vizsgálva kiszúrhatjuk, hogy sem Lionel Messi, sem Cristiano Ronaldo nem játszott a találkozón, a portugál esetében ez nem csoda, mivel akkor még a Manchester Unitednél lőtte a gólokat, Messi pedig egy sérülés nem lehetett ott a katalánok között.

Azóta nem volt olyan Clásico, amelyiken valamelyikük ne lépett volna pályára, október 28-án azonban ismét a két klasszis nélkül rendezik meg a nagy meccset, hiszen Ronaldo már a Juventus játékosa, Messi pedig eltörte a karját, így három hetet ki kell hagynia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik