Foci

Karim Benzemát emberrablással vádolják

Karim Benzema újra a címlapokra került. Ezúttal nem korábbi zsarolási ügye, vagy szexbotránya a téma, még annál is súlyosabb: korábbi ügynöke, Leo D’Souza október 8-án emberrablás miatt beperelte a játékost.

A korábbi ügynök elmesélése szerint miközben Párizsban egy bár mellett ácsorgott, ketten megpróbálták egy fekete furgonba begyömöszölni, ami csak azért nem sikerült az elkövetőknek, mert a szórakozóhely előtt tartózkodók a segítségére siettek.

A pánik azonban nem akadályozta Souzát abban, hogy felsimerni vélje az elkövetőket. Állítása szerint mindketten Benzema barátai voltak, ezért biztosan a Real Madrid labdarúgója rendelte meg az emberrablást, lévén kettejük közt fennáll egy 44 ezer fontos nézeteltérés.

felek közti nézeteltérést 44 ezer fontnyi pénzösszeg okozta, amelyet még Marokkóban foglaltak le a vámosok. Az ügynök azzal erősítette meg mondókáját, hogy a két elkövető az a rablási kísérlet után pont abba a szállodába ment, amelyben éppen Benzema is ott  tartózkodott.

Az ügyben a feljelentés nyomán vizsgálat indult.  Benzema twitter üzenetben reagált, így: „Ilyen komolyan lehet a világon?”

Benzemát 2015 novemberében azért vették őrizetbe, mert  állítólag sérüléssel bajlódó támadó válogatottbeli csapattársától, Mathieu Valbuenától akart pénzt kizsarolni szexvideója kapcsán. Valbuena Benzema ellen vallott, aki viszont tagadta, a vádakat.

Benzema 2010-ben Franck Ribéryvel került szexbotrányba amikor ketten együtt egy Zahia Dehár nevű prostituáltnak fizettek a szolgáltatásaiért, de kiderült, hogy ekkor még csak 17 éves volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik