Foci

A Real-sztár hazugnak nevezte az újságírót, aki már eladta őt a Milannak

A Real Madrid szurkolói sokat ekézték Karim Benzemát, mondván, hogy játszhat valaki folyamatosan a csapatban, ha csatár létére nem szállítja a gólokat? Közülük sokan biztos megnyugodtak,

amikor Benzema Loris Karius kapus kapitális hibája után szemfüles gólt szerzett a Bajnokok Ligája-döntőben, amit a Real 3-1-re nyert meg a Liverpool ellen.

Ennek ellenére nem hisszük, hogy sok Real-drukker nyúlt a zsebkendője után, amikor azt olvasta, hogy Benzema megállapodott a Milannál, és a következő szezont Olaszországban kezdi.

Benzema is elhagyhatja a Real Madridot
A 30 éves játékosnak a jelenlegi fizetését és egy 2022-ig szóló szerződést kínálhatnak az olaszok.

Az átigazolást a Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio szellőztette meg, Karim Djaziri, Benzema ügynöke pedig úgy reagált, hogy Di Marzio egy bohóc, aki azért dobja be az ehhez hasonló híreket, hogy azáltal a saját hírnevét növelje.

Benzema az Instagram-oldalán szintén hozzászólt a témához, az azóta törölt posztban azt írta, hogy Di Marzio hazug, és neki kellene új állás után néznie.

Azért a futballban láttunk már olyat, hogy valaki vadul tagadott egy átigazolási pletykát, majd végül mégis ott kötött ki, úgyhogy ne csodálkozzunk, ha az lesz a végkifejlet, hogy Benzema piros-feketébe öltözik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik