Foci

Nagyon érik az edzőváltás Madridban

Amikor egy edző állása forog kockán, gyakran hallani az “inog alatta a pad” kifejezést. Nos, a Real Madrid edzője, Julen Lopetegui alatt nem inog, hanem úgy rázkódik, hogy pillanatokon belül eltörhet. A spanyol sajtó egyöntetűen arról cikkezett az elmúlt napokban, hogy villámgyorsan fel kell mutatnia valamit a szakembernek, különben repül.

A Real Madrid pocsék formában van, az elmúlt négy mérkőzésén nemhogy pontot, még gólt sem szerzett.

Florentino Pérez, a klub elnöke nem türelméről híres, néhány éve Rafael Benítezt ennél jobb eredményekkel lapátra tette és úgy hírlik erre 2018-ban is sor kerülhet a spanyol fővárosban. Lopeteguinak állítólag az egyetlen esélye jóformán az maradt, hogyha október 28-án legyőzi csapata az ősi rivális FC Barcelonát.

Az AS azt is kinyomozta, Pérez kívánságlistájának legvégén kullogott csapata jelenlegi edzője, miután Zinedine Zidane távozott, de gyorsan kellett lépnie. Szintén a spanyol napilap szellőztette meg, hogy Antonio Conte lehet a befutó, ha kirúgják Lopeteguit.

A Real Madrid edzőjének egyébként az a nagy szerencséje, hogy a Barca is hasonló krízisben van, így nem úszott el a bajnokság megnyerésének lehetősége.

Nyitókép: MB Media/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik