Foci

Az AS Roma porig alázott egy angol szurkolót

Amióta a labdarúgás dolgaival kapcsolatban elárasztják az emberek a közösségi médiát bejegyzésekkel, fokozottan ügyelniük kell a kluboknak, hogy mit tesznek közzé. Akadnak olyan csapatok is, amelyek felveszik a kesztyűt, amikor néhányan kellemetlenkednek.

Egy ilyen eseményből űzött gúny az AS Roma Twitter-oldaláért felelős munkatársa, pedig nem is igazán az olasz csapatot bántották, hanem a Manchester Unitedet. A Vörös Ördögök hétvégén 0-2-re álltak a Newcastle United ellen, amikor egy dühös drukker közölte, hogy otthagyja a Manchestert és inkább a római csapatnak szorít majd. Csakhogy José Mourinho együttese felállt a padlóról és 3-1-re nyert.

Hatalmas feltámadással fordított a Manchester United
Tíz perc alatt kétgólos hátrányba került José Mourinho csapata, az utolsó húsz percben viszont megtáltosodott.

Erre mit ad isten újra felbukkant emberünk és bejelentette, hogy nem gúnyolhati őt végre senki, hiszen csapata, a Man United nyert. Több sem kellett az AS Roma beharangozott dolgozójának, kitette a félidei és a végeredményt a szurkoló tweetjeit a következő megjegyzéssel:

Ennél rövidebb szerelmi történetet soha nem fogsz olvasni Twitteren!

Az olaszok ugyebár a saját szemszögükből kaptak egy félidő erejéig egy szurkolót. A focit szerető felhaználóknak bőszen osztják már a bejegyzést, aki pedig leáll kötekedni, ahhoz is van egy-két jó szava a Roma hivatalos oldalának. Egy dolog biztos, remek reklámot csinált a csapatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik