Foci

Mourinho: Embervadászat zajlik ellenem

Óriási fordítást mutatott be a Manchester United, amely a félidőben még 0-2-re állt az Old Traffordon a Newcastle United ellen, de a második felvonásban Juan Mata, Anthony Martial és Alexis Sánchez góljaival sikerült nyernie, és ezzel minden bizonnyal José Mourinho állását is megmentették játékosai.

A belga középpályás, a félidőben beálló Marouane Fellaini azt mondta, Mourinho a szünetben azt kérte tőlük, legyenek férfiak, ne legyenek megijedve, csak játsszanak.

Mourinho úgy nyilatkozott, a félidőben megnyíltak egymás felé, két percet beszéltek a taktikáról, és nyolcat minden másról.

“Úgy hiszem, ezek a dolgok kellettek ahhoz, hogy a játékosok felszabadultabban érezzék magukat a második félidő előtt. A 3-2-es eredmény lenyűgöző, de ugyanennyire örülnék, ha 2-2-vel zárult volna a meccs. Ha a csapat méltósággal játszik, akkor felemelt fejjel mehet haza mindenki, és a második félidői teljesítmény után pontosan így érzek”

– mondta Mourinho.

A portugál menedzser azt is kifejtette úgy érzi, embervadászat zajlik ellene, és ez rossz hatással volt a játékosaira, Marcus Rashfordon és Scott McTominay-en is azt látta, hogy pánikolnak és ijedtek a pályán.

“55 éves vagyok, de először tapasztalom, hogy valakire vadásznak. Én ezt elviselem és együtt tudok élni vele, de nem minden játékosok viseli ezt ilyen jól.

Készen kell állnom arra, hogy mindenért én vagyok a hibás, ha esni fog az eső Londonban, azt is az én nyakamba varrják majd”.

A MU hetedszer tudott úgy fordítani, hogy a félidőben két góllal égett, ez rekord a Premier League-ben, háromnál többször még senkinek sem sikerült ilyen helyzetből felállnia.

A vasárnapi meccsek előtt a MU 13 pontjával a nyolcadik helyen áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik