Foci

Mészáros Lőrinc a FIFA-gálán megmutatta, hogy nincs Puskás-díj Felcsút nélkül

Kisebb meglepetésre nem Cristiano Ronaldo vagy Gareth Bale csodálatos ollózásai, hanem Mohamed Szalah Everton ellen szerzett gólja nyerte a 2018-as Puskás-díjat, amelyet szeptember 24-én adtak át a FIFA-gálán.

Mohamed Szalah kapta a Puskás-díjat
Hétfőn, a FIFA londoni gáláján adták át a Puskás-díjat, melyre összesen tíz találatot jelöltek az elmúlt évből. Bár meghívást kapott, Orbán Viktor

Arról is beszámoltunk, hogy bár meghívást kapott, Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor ezúttal nem tudott elmenni a díjátadóra, pedig nem egyszer ő adta át az elismerést.

A miniszterelnök helyett a Nemzeti Sport tudósítása szerint ott volt a Puskás Akadémia elnöke, Magyarország egyik leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc, illetve a Puskás-ügyek rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, „a Puskás-díj létrehozásában nagy szerepet vállaló” Nemzeti Sport-főszerkesztő Szöllősi György. Felcsútról még elutazott Jakab János, a felügyelő bizottság elnöke, illetve Spandler Csaba, a csapat saját nevelésű játékosa is.

Magyar részről természetesen a helyszínen volt az MLSZ elnöke, Csányi Sándor, a válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi, illetve Róth Antal utánpótlás-szakágvezető is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik