Foci

Sallai egy félidőt sem játszott, mégis bekerült a Bundesliga-forduló álomcsapatába

Sallai Roland, az SC Freiburg magyar válogatott labdarúgója bekerült a Bundesliga negyedik fordulójának válogatottjába az ARD televízió sportmagazinjánál. A Sportschau álomcsapatában a 21 éves magyar futballista olyanokkal szerepel együtt, mint David Alaba és James Rodriguez, a Bayern München osztrák hátvédje és kolumbiai támadójátékosa, illetve Vadad Ibisevic, a Hertha BSC bosnyák csatára.

Az augusztus 31-én 4,5 millió euróért igazolt Sallainak a szombati volt az első mérkőzése új csapatában, amely 3-1-re győzött a VfL Wolfsburg otthonában. A magyar légiós előbb gólt szerzett, majd kiharcolt egy büntetőt, sárga lapot kapott, végül a 41. percben le kellett cserélni, mert összefejelt Ignacio Camachóval.

A mostani szezonban ez volt az első sikere a Freiburgnak, amely legutóbb tavaly decemberben győzött idegenben bajnoki meccsen.

Christian Streich vezetőedzője hétfőn úgy fogalmazott, Sallai a fejsérülése után már jobb állapotban van, így valószínűleg pályára léphet kedden, az ötödik fordulóban, a Schalke 04 elleni hazai meccsen.

Dzsudzsák Balázs ideje lejárt a válogatottban
Ugyan van csapata, de ez nem jelentheti azt, hogy csak a neve miatt kiszorítsa azt, aki a gyorsabb, fiatalabb, jobb nála.

Nyitókép: AFP PHOTO / John MACDOUGALL 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik