Foci

Itt van Dzsudzsák fizetése – már nem csak itthon tartják pénzéhesnek

A nyáron szabadon igazolhatóvá váló Dzsudzsák Balázs jövőjéről temérdek pletyka keringett. Sokáig úgy tűnt, hogy akár európai csapatnál is kiköthet, ám szerdán eldőlt a sorsa; az Egyesült Arab Emírségek élvonalába feljutó al-Ittihad Kal bejelentette érkezését.

(Frissítés: Dzsudzsák Balázs góllal mutatkozott be új csapatában!)

Dzsudzsák Balázs góllal debütált új csapatában
Két nappal azután, hogy eldőlt a jövője, és aláírt az Egyesült Arab Emírátusokba, be is talált a 96-szoros magyar válogatott.

A 96-szoros magyar válogatott szélső döntésének hátterét egy közleményben próbálta elmagyarázni. Azt írta, mindenképp szeretett volna Európában játszani, de konkrét ajánlatig sajnos sehol nem jutott el,

így nem a pénz miatt választotta az arab csapatot.

Állításának némileg ellentmond két információ:

  1. a Blikk úgy tudja, 2,2 millió eurót fog keresni Balázs az al-Ittihad Kalnál,
  2. az utolsó, egészen komoly kérő, a holland Fortuna Sittard rajongói oldalának szerkesztői pedig egy igencsak beszédes instagram posztban osztották ki a magyar játékost.

Íme a poszt:

A holland szurkolók üzenete szabadon magyarra fordítva valami ilyesmi: „mi szerettünk volna itt látni Balázs, de te a pénzt választottad!”

Dzsudzsák közleményében szereplő verzió ugyanerről így szól: „Szívemhez közeli és szép befejezése lett volna a karrieremnek a holland élvonal, de sajnos ez sem jött össze, mert az érdeklődők között nem volt olyan klub, amelyikkel egyezett volna az ambíciónk.”

Ezek alapján mindenki eldöntheti, mit ért Balázs az ambíció szó alatt.

Dzsudzsák Balázs pénzügyileg mindenkit ver
Ki emlékszik még a Dzsudzsákkal bajnoki címet nyerő PSV-re? Mi lett azokkal a játékosokkal, akik holland bajnoki címet nyertek 2008-ban? Íme a válasz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik