Foci

Lang Ádám elegánsan akarta hazaadni a labdát, kár volt

Lang Ádám csapata, a román bajnokságot az előző idényben megnyerő CFR Cluj rangadót játszott a hétvégén, mert az éllovas FCSB-t fogadta, amely csak két ponttal állt jobban nála. Ez a különbség aztán a meccs után is megmaradt, mivel 1-1 lett a vége.

A kolozsváriak kapott góljában Lang Ádám is ludas volt, bár az egész azzal kezdődött, hogy a csapattársa nehéz helyzetbe hozta, mert úgy passzolta középre a labdát, hogy Lang közelében ellenfél volt, de a magyar védő túlzottan nagyvonalú akart lenni, és mellel akarta hazatenni a labdát a kapusnak, amire azonban Florinel Coman lecsapott, és gólt lőtt belőle.

A második félidő elején a CFR egyenlített, Marius George Tucudean csapott le egy kipattanóra, innentől viszont már eredménytelenül gyűrték egymást a felek.

Az FCSB maradt az élen, a CFR az ötödik, de nagyon sűrű a tabella, az első és a tizedik helyezett között csak öt pont a különbség. Reméljük, Lang a következő fordulóban, a Hermannstadt ellen is kezdő lesz, és nem kerül kispadra a mostani hiba miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik