Foci

Most hiányzott először igazán Cristiano Ronaldo a Real Madridból

Miután a legnagyobb rivális, az FC Barcelona épphogy, de megúszta a baszk-túrát a Real Sociedad ellen, a Real Madridnak is nyernie kellett volna Bilbaóban, hogy tartsa a lépést.

A meccs viszont nem alakult úgy, ahogy azt a Real Madridnál gondolták: nagyon masszív, a kontrák során pedig különösen veszélyes Athletic Bilbao futott ki ellenük a pályára. Ez olyannyira így van, hogy hiába volt a BL-címvédőnél sokkal többet a labda, a vezetést az első félidőben a hazaiak szerezték meg.

A második játékrészben aztán Julen Lopetegui változtatott, beküldte Iscót a fáradt Luka Modric helyére, a spanyol válogatott sztár pedig pár perccel később egyenlített is.

Sokkal nagyobb gond, hogy Karim Benzema és Gareth Bale nagyon halványan játszott, Marco Asensio kreativitása pedig önmagában kevésnek bizonyult.

A Bilbao végül kihúzta, megvan a madriaidk első pontvesztése, ám az sokkal kiábrándítóbb lehet, hogy kiderült: nincs már Madridban olyan ember, akire az ilyen helyzetekben építeni lehet. Most kellett volna egy Cristiano Ronaldo.

Eredmény, La Liga, 4. forduló:

Athletic Bilbao – Real Madrid 1-1 (1-0)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik