Foci

Orosz Pál szerint kamu, hogy évi félmilliárdot kap az új Fradi-edző

A Ferencváros a héten mutatta be Thomas Doll utódját, az ukrán válogatott legendát, Szergej Rebrovot a klub új vezetőedzőjeként. A szakember szerződéséről, a megállapodás egyetlen részletéről sem beszélt a sajtótájékoztatón Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója.

Azóta a sajtóban gyorsan végigment a hír, miszerint Rebrov évente 1,5 millió eurót (kb. 480 millió forintot) keres majd a magyar bajnoki ezüstérmesnél.

Orosz Pál a Sport TV Mai helyzet című műsorában azonban leszögezte, hogy a hír kacsa, az ukrán edző közel sem fog ennyit keresni.

Nagyon fölé lőttek, szeretnénk, ha ennyit tudnánk fizetni egy edzőnek, de köze nincs hozzá

– mondta a sportvezető.

Orosz többek között Thomas Dollról is beszélt, aki egy német lapnak úgy nyilatkozott, hogy a klubnál irracionális elvárásokat támasztottak csapata felé.

Nem tudom, hogy mire gondolhatott. Ha arra, hogy elvártuk tőle az Európa Liga-csoportkört, akkor úgy gondolom, hogy a háttérrel, ami nekünk adott, ez nem lehet nagy elvárás.

Thomas Doll 2013 decemberében ült le a Ferencváros kispadjára, négy és fél év alatt többek között magyar bajnokságot és három Magyar Kupát nyert.

Kiemelt kép: Farkas Norbert/24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik