Foci

Vignjevic: Felejthetetlen estét szeretnénk szerezni

Az Újpest FC előtt egészen különleges mérkőzés áll csütörtökön, hiszen annak ellenére, hogy a Sevilla 4-0-val küldte haza a lila-fehéreket az Európa Liga-selejtező első mérkőzésén, elfogyott minden jegy a visszavágóra. Nem csoda, elvégre ilyen kaliberű csapat ritkán érkezik Magyarországra tétmérkőzésre, ennek szellemében a lila-fehérek edzője, Nebojsa Vignjevic futballünepre és felejthetetlen élményre számít.

Igazi futballünnep lesz a holnapi, nem sűrűn adatik meg egy csapat életében, hogy egy ilyen szintű együttessel találkozhat. Ezekért a meccsekért érdemes dolgozni, teltház előtt, a szurkolóink biztatását élvezve egy felejthetetlen estét szeretnénk mindenkinek szerezni. Nem lesz könnyű dolgunk a Sevilla ellen, de mindent megteszünk majd, hogy gólt, esetleg gólokat szerezzünk. Remélem egy jó összecsapást láthatunk majd méltó búcsúval a versenysorozattól, a végén egy Újpesti győzelemmel és egy nagy, közös ünnepléssel a találkozóra kilátogatókkal

– idézi az edzőt a klub hivatalos honlapja.

Vignjevics sajnálatát fejezte aki, amiért már 30 perc után emberhátrányba kerültek Sevillában, ugyanis szerinte teljes létszámban a csapata megmutatta, hogy tud veszélyesen játszani. Gondolatait azzal zárta, hogy csütörtökön 11 emberrel újra bizonyíthat az Újpest.

A találkozó előtti sajtótájékoztatón részt vett a csapat középpályása, Zsótér Donát is, aki inkább csúnya meccsen nyerne, minthogy szép játékkal kikapjon.

Szívét-lelkét tegye ki mindenki a pályára, tisztes helytállást várok magunktól, egy jó meccset és egy Újpesti győzelmet a végén.

– foglalta össze gondolatait a futballista.

Az Európa Liga-selejtező második fordulójában csütörtökön 21 órától rendezik a Sevilla elleni mérkőzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik