Foci

Nincs elég játékosa az Újpestnek, hogy hét cserét benevezzen

Nehéz helyzetben volt Nebojsa Vignjevic a Szombathelyi Haladás elleni bajnoki előtt, ugyanis az MTK elleni vereség során két játékosát is kiállította a játékvezető: Branko Pauljevic megtaposta ellenfelét, míg Balázs Benjamin tiszta gólhelyzetben buktatta a totojázó Lencse Lászlót.

Az igazi probléma azonban az a fővárosi klubnál, hogy az így kieső két játékossal tovább szűkült az amúgy is pöttömnyi keret.

A csapat belga tulajdonosa ugyanis nem szeret nagy játékoskeretet alkalmazni, pontosabban megfizetni, így aztán most úgy járt az Újpest, hogy nem tud hét cserét nevezni a bajnokira, csak ötöt. Amellett, hogy rendkívül kínos, Roderick Duchatelet saját akadémiájának is igen rossz üzenet, hiszen nem állt volna sokból felhívni két fiatal játékost, hogy megtapasztalják, milyen a légkör, milyen a Szusza Ferenc Stadionban a hazai csapat kispadján ülni.

Ehelyett a Sevilla elleni Európa Liga-meccs előtt zömmel ugyanazok a játékosok játszanak majd, akik vélhetően csütörtökön is pályára lépnek. A csapatkapitány, Litausztki RóbertFilip Pajovic, Alassane Diallo és Novothny Soma kapott pihenőt az eddig használt kezdőcsapatból.

Nyitóképünkön Branko Pauljevic kap piros lapot a Sevilla ellen. Fotó: Aitor Alcalde/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik