Foci

Házon belül oldja meg Kondás pótlását a Kisvárda

Még csak két forduló ment le a magyar labdarúgó-bajnokság 2018/19-es szezonjából, de máris túl vagyunk az első edzőváltáson: Kondás Elemér közös megegyezéssel távozott a Kisvárdától. A szakember irányításával jutott fel története során először a csapat az élvonalba, ám két 4-0-s vereséggel kezdte az idényt, ami 68 éve a legrosszabb rajt az NB I-ben.

A csapatnak más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szüksége

– ezzel indokolta Kondás leváltását a Kisvárda.

Kondás Elemér egyedülálló rekordot állított fel
Kondás Elemér mindössze két forduló után távozott a Kisvárda éléről. A szokatlanul korai búcsú után átnéztük az elmúlt tíz év edzőkeringőjét.

A klub kedden újabb közleményt adott ki, ebben megnevezték, hogy ki fogja pótolni Kondás Elemért:

ideiglenesen Kocsis János és Erős Gábor irányítja a felnőttcsapat szakmai munkáját Révész Attila sportigazgató felügyelete mellett, írják.

„A játékosokkal ismertettem az új felállást, amely szerint Kocsis János készíti fel a csapatot a következő mérkőzésre Erős Gábor segítségével, az én szakmai felügyeletem mellett. Ez ideiglenes felállás, miközben keressük a végleges megoldást a vezetőedzői szerepkörre. Az Újpest ellen még biztos, hogy így készülünk. Elmondtam az elvárásainkat és azt, hogy sokkal szigorúbban szankcionáljuk majd a fegyelmezetlenségeket, mint eddig. A meccselés Kocsis János feladata lesz, de a kispadon én is helyet foglalok majd, már csak azért is, mert a jelenlegi stábból én rendelkezem pro licenccel” – mondta el Révész Attila.

Ilyen előjelek után várja a 17 légióst foglalkoztató újonc az Újpest elleni bajnokit.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik