Foci

A mezcsere Ronaldóval a legnagyobb motiváció a Palermo magyar csatárának

Balogh Norbert számára nem volt sikersztori a Serie B előző szezonja, a Palermo magyar csatára mindössze nyolc percnyi szerepet kapott klubjában, amely a rájátszás döntőjében maradt le a feljutásról.

Balogh eddig összesen 22 tétmeccset játszott a Serie A-ban és B-ben, de gólja még nincs, ezért is lehetett boldog, hogy csapata első idei felkészülési meccsen három gólt is szerzett egy amatőr brigád ellen.

Balogh Norbert triplázott Palermóban
Jól kezdődik az új szezon a magyar támadónak Olaszorszában.

A Corriera dello Sport most egy hosszabb írást közölt Baloghról, akit korábban a Palermo akkori elnöke, Maurizio Zamparini az új Cavaniként harangozott be. “Átérzem, mekkora felelősséget jelent, hogy Cavanihoz hasonlítottak. Most pozitív időszakot élek, a barátnőm, Fanni sokat segített, boldogságot hozott az életembe, és két hete Párizsban megkértem a kezét.

Az előző szezonban sok nehézséggel küzdöttem, de azok csak erősebbé tettek engem”

– mondta a 22 éves válogatott csatár.

Abban, hogy az előző idényben mindössze 8 percet játszott, leginkább a sérüléseinek volt szerepe, mert többet volt az orvosi szobában, mint edzésen, éppen ezért nem is az edzőkre haragszik, hanem a balszerencséjére. Baloghnak van egy személyes ambíciója is, mivel az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo immáron Olaszországban, az elmúlt hét bajnokságot megnyerő Juventusban riogatja az ellenfeleket.

“Fel kell jutnunk a Serie A-ba, mert már az is hatalmas élmény lenne, ha láthatnám őt testközelből. Biztos, hogy őrülten izgatott lennék, ha mezt cserélhetnék vele, szerintem nem is mernék hozzáérni a dresszéhez, nehogy valami baja essen”

– mesélt a nagy vágyáról Balogh.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik