Foci

Mi a legjobb abban, ha megvesz a Barca? Nem kell Messi ellen játszanod!

A Barcelona az utóbbi években több játékost is leigazolt a Sevillából, közülük Dani Alves egyértelműen bevált, Seydou Keita és Adriano pedig lehozott néhány jó meccset és összességében, ha nem is számítottak húzóembernek, de lehetett rájuk számítani.

A legújabb sevillai fogás a francia védő, Clement Lenglet, aki 36 milliójába került a Barcelonának.

A 23 éves hátvéd az előző idényben 35 bajnokin összesen 3001 percet töltött a pályán, vagyis alapembernek számított, és volt három gólja is.

Az új fiú abban bízik, könnyen megy majd a beilleszkedés a Barcában, és szerint felgyorsíthatja ezt a folyamatot, hogy tele van a keret minőségi játékossal.

“A Barca filozófiája arra épül, hogy a labdát hátulról felhozva építse fel a támadásokat, és ezt a stílust a világon mindenhol ismerik. Mindenki arról áradozott, hogy milyen csodálatos ez a város, és ha valaki ideigazol, akkor nem is akar innen elmenni” – udvarolt egy sort a klubnak és a városnak Lenglet.

Aki a csapat legnagyobb sztárjáról, Lionel Messiről is szépeket mondott. “Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, mert így végre nem kell ellene játszanom.

Messi a világ legjobb játékosa, minden meccset képes uralni és bármikor, bárhonnan tud gólt lőni. Ha szerencsés vagy, akkor egyszer-egyszer megállíthatod, de akkor jön más a csapatból, aki megnehezíti a dolgod”.

A Barca már megkezdte a felkészülést az új idényre, és a csapat nemsokára az Egyesült Államokba utazik, ahol a Bajnokok Tornája keretében a Tottenhammel, a Romával és a Milannal is megmérkőzik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik