Foci

Ronaldónak 1 milliárd euró a kivásárlási ára, mégis elengedik 120 millióért?

Cristiano Ronaldo alaposan felkavarta az állóvizet, amikor a Bajnokok Ligája-döntő után azt nyilatkozta, nagyon jó volt a Real Madridban játszani. Mivel múlt időben hangzott el a mondat, mindenki arra gondolt, eljött az idő, hogy a madridiak legnagyobb sztárja elköszönjön.

Cristiano Ronaldo: Nagyon jó volt a Real Madridban játszani
A portugál egymaga annyiszor nyerte meg a BL-t, mint a Barcelona összesen.

Ronaldo már tavaly nyáron is meglebegtette, hogy távozik, úgyhogy a mostani fejlemény sem számít nagyon váratlannak,

és persze az sincs kizárva, hogy végül megint meggyőzik, hogy maradjon. Van az a pénz.

Mindenesetre a Juventus állítólag érdeklődött már a Realnál Ronaldóval kapcsolatban, és a spanyolok hajlanak arra, hogy az 1 milliárd eurós kivásárlási ár alatti összegért elengedjék a talizmánjukat.

A Marca azt írja, a Juventus 30 millió eurós fizetést biztosítana Ronaldónak, akivel végre összejöhetne az európai áttörés a torinói klubnak,

amely 1996 óta öt BL-döntőt vesztett el.

Az 1 milliárd euróhoz képest aprópénznek számít az a 120 millió euró, amit a hírek szerint a Juventus fizetne érte, de azt is bele kell kalkulálni, hogy Ronaldo már 33 éves, igaz, a Juve így is 2022-ig szóló szerződést kínálna neki.

Ha Ronaldo érkezne, akkor Gonzalo Higuaínnak mennie kéne, de a Chelsea-hez tartó Maurizio Sarri szívesen magával vinné korábbi játékosát, úgyhogy nem lenne túlkínálat a csatársorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik