Foci

A Real új edzője egyből be akar vágódni Cristiano Ronaldónál

Ahogyan arról írtunk, Julen Lopeteguit csütörtökön bemutatta a Real Madrid labdarúgócsapata. A tréner a Bajnokok Ligájában triplázó, majd váratlanul leköszönő Zinédine Zidane helyét veszi át. Teszi mindezt úgy, hogy amúgy 2020-ig szerződése volt a spanyol szövetséggel, ő készítette fel a válogatottat a világbajnokságra, ám miután kiderült, hogy az elnök háta mögött megegyezett a Reallal, egy nappal a vébé kezdete előtt kirúgták.

A bemutatásán arról beszélt, hogy menesztése napja a második legszomorúbb volt az életében édesanyja halála után. Az pedig a legszebb, hogy a Real Madrid vezetőedzője lehet.

Mióta kinevezték megy a találgatás, vajon mi lesz Cristiano Ronaldo sorsa, aki amúgy is tett egy félreérthető nyilatkozatot korábban. Nos, Lopetegui próbált egyből bevágódni:

Cristiano az a játékos, akit mindig magam mellett akarok tudni. Nincsenek kétségeim, a világ legjobb labdarúgója a Real Madridban szerepel

– mondta a Real Madriddal 2021-ig szóló megállapodást kötő, 51 éves szakember.

Érdekesség, de a világbajnokság előtt, amikor egy argentin televíziónak nyilatkozott, akkor még Ronaldo riválisát, Lionel Messit mondta a világ legjobbjának. Olyannak, akihez hasonlót talán sosem fogunk látni.

Nyitókép: Quality Sport Images/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik