Foci

Mohamed Szalah hosszabbított Liverpoolban

Az idei nyári átigazolási szezon egyik nagy sagájának tűnt: vajon mi lesz Mohamed Szalah sorsa? Az előző idényben elképesztő teljesítményt nyújtott a Liverpool csapatában, 52 mérkőzésen 44 gólt lőtt. Jóllehet a világbajnokságon nem tudott maradandót alkotni csapatával, az LFC-nél bíznak az egyiptomiban.

A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint öt évre kötelezte el magát Mo Szalah.

Az angoloknak ráadásul volt annyi eszük, hogy nem rögzítettek kivásárlási árat, vagyis az esetleges kérők kénytelenek lesznek alkut kötni a csapattal, ha elhappolnák az egyiptomi támadót.

Két dolgot világosan elárul a tény, hogy aláírt: hisz a Liverpoolban és mi is benne. Azt akarjuk, hogy világklasszis játékosok otthon érezzék magukat az Anfield Roadon és beteljesítsék álmaikat, elérjék képességeik csúcsát. Amikor egy olyan játékos, mint Mo Szalah elkötelezi magát nálunk, az önmagáért beszél. A kulcs mindig is az volt, hogy Mo a csapatot helyezi előtérbe, nem pedig saját magát. Úgy gondoljuk a mentalitása hűen tükrözi a filozófiánkat

– idézi Jürgen Kloppot a Liverpool honlapja.

Ezzel minden bizonnyal le is zárul az egyiptomi csatár körüli puhatolózás, de nem biztos, hogy minden esetleges kérő elretten a nyár további részében.

Kiemelt fotó: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik