Foci

Raúl érkezéséről suttognak a Real Madridnál

Miután május végén, a zsinórban harmadik Bajnokok Ligája-cím elnyerését követően Zinedine Zidane lemondott vezetőedzői posztjáról a Real Madridnál, a média sorozatban dobja az újabb és újabb neveket a pótlására. A bejelentés után percekkel már egy komplett listánk volt arról, hogy ki veheti át minden idők egyik legsikeresebb edzőjének a helyét.

Már meg is vannak a jelöltek Zidane helyére
A Real Madrid francia vezetőedzője csütörtökön váratlanul lemondott a posztjáról.

A madridi AS most egy újabb nevet dobott be a kalapba: azt írják, hogy ha még nem is most azonnal, de a Realban 1994 és 2010 között 741 meccsen 323 gólt szerző legenda, Raúl lehet a megoldás. A 40 éves korábbi klasszis már megszerezte UEFA A licencét, egy lépésre van a Pro Licence-től, amivel aztán megcélozhatná a világ legjobb csapatainak a kispadját.

A játékosként kiváló vezér Raúlt állítólag a Real pontosan azon az úton indítaná el, mint tette anno Zidane-nal. Először az utánpótlásban vállalhatna munkát, majd szépen-lassan átvehetné a felnőtt csapat irányítását.  Ha 2019 elején megkapja a papírjait, akár már azon a nyáron megvalósulhat ez a forgatókönyv. Addig viszont kellene találni valakit, aki elviszi a boltot.

Az öltözőt sem kell megnyernie, megtette azt korábban, több játékossal is együtt játszott.

Erre a feladatra pedig ott lehet Raúl jó barátja, a madridi utánpótlásban dolgozó Guti, akinek a neve ott van a legesélyesebb jelöltek között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik