Foci

Sergio Ramos már a tavalyi BL-döntőn is megvillantotta cselgáncstudását

Szombat este óta megy a vita arról, hogy mennyire volt szándékos Sergio Ramos mozdulata, aki a Liverpool elleni BL-döntőn cselgáncsozókat idéző mozdulattal tette harcképtelenné Mohamed Szalah-t.

Az biztos, hogy először Szalah akasztotta be a kezét a Real Madrid védőjének karjához, de a csatárok gyakran élnek ezzel az eszközzel, Ramos viszont a maga javára fordította a dolgot, és az esésnél befogta Szalah kezét, aki annyira megütötte a vállát, hogy nem tudta folytatni a játékot.

Ramos később üzent az egyiptominak, aki az érte aggódókat biztosította arról, hogy nagy harcos, és ott lesz a világbajnokságon.

Üzent a BL-döntőn megsérülő Mohamed Szalah
Az biztos, hogy súlyos az egyiptomi támadó sérülése.

Az eset miatt most előkerült egy videó a tavalyi BL-döntőről, amelyet a Real a Juventus ellen nyert meg 4-1-re, és Ramos akkor is bemutatott egy kísértetiesen hasonló mozdulatot.

Akkor Dani Alvest vitte földre, és szintén a karját használta, hogy ellenfelét lehúzza. Trükkös módszer ez, hiszen messze nem olyan látványos, mint egy szabálytalan becsúszás, arra viszont tökéletesen alkalmas, hogy megállítsa az ellenfelet.

Akkor sárga lapot kapott Ramos, akit a meccs után egy embereként szidtak a Juventus-drukkerek, mivel a hajrában kiállíttatta Juan Cuadradót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik