Foci

Urbán Flórián: Tisztelt Miniszterelnök úr, voltál a játékosom

urban-florian(430x286).jpg (urbán flórián)
urban-florian(430x286).jpg (urbán flórián)

Urbán Flóriánról jól tudjuk, hogy nem fukarkodik a szavakkal, ha a véleménye kifejtéséről van szó. A Puskás Suzuki Kupa döntőjében 3-1-re elbukó Puskás Akadémia láttán pedig ismét úgy érezte, hogy ideje felszólalni. Írt hát egy hosszabb bejegyzést a Facebook-oldalán, amelyet egyenesen Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak címzett.

Ma a miniszterelnök úr azt mondta, hogy az akadémiákon a jövő labdarúgóit alázatra kell nevelni. Ha a labdarúgás iránti alázatra gondolt, akkor egyetértek vele! Mindössze azt szeretném tudni, hogy kitől tanulják ezt meg? Anélkül, hogy megbántani akarnám bármelyik edzőkollégámat, szeretném megkérdezni országunk elsőszámú vezetőjét, hogy ezt kivel/kikkel akarja megvalósítani? Merthogy az akadémiákon tíz év alatt egyetlen valamirevaló labdarúgót nem sikerült kinevelni.

– áll a dörgedelmes bejegyzésben.

Urbán egyébként azt is megemlíti, hogy Orbán volt már a labdarúgója, így tudja, a miniszterelnökben megvan az áhított alázat.

A Puskás Akadémia már ma este javíthat, legalábbis a felnőtt csapata: szerdán 20:00 órától a Magyar Kupa döntőjét játssza az Újpest FC – éppen Urbán korábbi és egyben kedvenc csapata – ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik