Foci

Stratégiai döntést jelentett be a Vasas FC

A Vasas FC miután szombaton a Ferencvárostól elcsent két pontot és megmentett magának egyet (1-1) a bajnoki címért, illetve a kiesés elkerüléséért folytatott harcban, hétfőn stratégiai döntést jelentett be.

A 95. percben égett meg otthon a Fradi a Vasas ellen
Az utolsó néhány percben két gól is esett, ez pedig azt jelenti, a Videoton áll ismét az NB I élén.

A futballklub honlapja közleményében azt írja, hogy a Vasas Futball Club Kft. (99 százalékos többségi tulajdonos: Pannonbau- Budapest Kft – Jámbor János) és a Vasas Akadémia Kft. (89 százalékos többségi tulajdonos: György Tamás) az elmúlt évek partnersége után az idei szezon végével megszüntette az együttműködési megállapodást.

Az új helyzetben a Vasas SC, mint anyaegyesület főszerepet vállal egy olyan hosszabb távú utánpótlás-struktúra kialakításában, amely a mindenkori felnőtt csapat érdekeit szolgálja.

Ennek értelmében a Vasas (Vasas SC, Vasas FC és esetleges újabb együttműködő partnerek) célja, hogy legalább többségi tulajdont szerezzen a Vasas labdarúgó utánpótlást működtető sportszervezetben, legyen az akár a Vasas Akadémia Kft, akár a Gerrzo Kft, vagy egy saját indítású utánpótlás klub.

Bármelyik alternatíva is lép életbe, a 2018/19-es szezont a klub labdarúgó utánpótlása a Vasas berkein belül, és a Kubala név használata mellett folytatja a Fáy utcában

– áll a közleményben..

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik