Foci

Andrés Iniesta egészen meglepő ajándékot kapott

Andrés Iniesta április végén jelentette be, hogy távozik Barcelonából. Azóta azt is kiderítette a spanyol média, hogy a katalán csapat ikonja nyártól három szezonra szóló szerződést köt a Vissel Kobe klubbal. Állítólag idényenként 25 millió euróért vállalta a japán levezetést.

Ezt megelőzően szerdán, a Barcelona idei utolsó előtti hazai találkozóján a 34 éves középpályásnak még jelenése volt a Nou Campban – hathatós segítségével, két egészen káprázatos gólt eredményező kulcspasszával, több remek megoldással győzte le a Barca 5-1-re a Villarealt.

Iniesta még egyszer mindenkit elkápráztatott Barcelonában
A 34 éves labdarúgó szerda este mindenki számára világossá tette, hogy a középpálya esze, a kulcs és gólpasszok királya távozik Barcelonából.

A mérkőzés előtt azonban a vendégek tiszteletük jeléül pazar ugyanakkor egészen meglepő ajándékot adtak át a katalán csapat búcsúzó ikonjának.

A Villareal csapatának beceneve yellow submarine, azaz sárga tengeralattjáró. A sárgák csapatkapitánya, Mario Garpar így ha nem is egy igazi, de egy jelképes, porcelán sárga tengeralattjáróval lepte meg Iniestát, akinek az igazi búcsúztatása minden bizonnyal a 38., záró fordulóban lesz, amikor a Barca a Real Sociedadot fogadja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik