Foci

Cristiano Ronaldo ott lesz a BL-döntőn

Nincs veszélyben Cristiano Ronaldo szereplése a labdarúgó Bajnokok Ligája május 26-i, kijevi döntőjében, ahol a címvédő Real Madrid a Liverpoollal találkozik majd. A portugál támadó vasárnap, a Barcelona elleni, 2-2-vel zárult rangadón sérült meg könnyebben, Zinedine Zidane félidőben le is cserélte inkább.

Nem bírt egymással a Real és a Barca
Pattanásig feszült mérkőzést játszott egymással a két gigász, de a madridiak járhattak rosszabbul.

Cristiano Ronaldo bokájára a vasárnapi összecsapás 14. percében – gólszerzés közben – a blokkolni szándékozó Gerard Piqué lépett rá. A támadót a gólöröm után ápolni kellett, de folytatta a játékot.

A klub ugyan hivatalos közleményt nem adott ki játékosa állapotáról, de az EFE spanyol hírügynökség szerint az utolsó fordulóban a Villarreal ellen jövő vasárnap már visszatérhet, BL-döntős szereplését pedig semmi nem veszélyezteti.

A Sevilla elleni szerdai mérkőzést biztosan kihagyja Ronaldo, valószínűleg a szombati Celta Vigo ellen bajnokin sem lép pályára elővigyázatosságból. Ezek után persze az sem volna meglepő, ha idén már csak a Bajnokok Ligája fináléjában lépne pályára klubcsapatában.

Kiemelt fotó: Miquel Llop/NurPhoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik