Foci

Az UEFA lecsapott a Bayern Münchenre

Fegyelmi eljárás indul a Bayern München labdarúgóklub ellen, mert a csapat szurkolói közül többen a pályára rohantak a Real Madriddal szemben 2-1-re elveszített Bajnokok Ligája elődöntő után.

A berohanók közül az egyik férfi a hazaiak francia játékosának, Franck Ribérynek a kezét próbálta megszerezni, az esetről készült képen látszik is, ahogy belekapaszkodik a szélső dresszébe. Természetesen Cristiano Ronaldo is célpont volt, két berohanó őt próbálta megkörnyékezni, egy másik, vélhetően Real-szurkoló pedig Toni Kroosszal, Marcelóval és Sergio Ramosszal készített szelfiket.

A pályára berohanók mellett az sem tetszett az európai szövetség képviselőinek, hogy a találkozó után a lelátón olyan molinót feszítettek ki a szurkolók, amelyen “sértő üzenet” volt olvasható. Az UEFA csütörtöki közleménye szerint az ügyben május 31-én lesz meghallgatás.

Bajnokok Ligája, elődöntő, első mérkőzés:

Bayern München – Real Madrid 1-2 (1-1)
Allianz Arena, 70 000 néző, v.: Björn Kuipers
Bayern München: Ulreich – Kimmich, Boateng (Niklas Süle, 34.), Hummels, Rafinha – Javi Martínez (Tolisso, 75.) – Robben (Thiago Alcántara, 8.), Müller, James Rodríguez, Ribéry – Lewandowski.
Real Madrid: Navas – Carvajal (Benzema, 67.), Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro (Kovacic, 83.), Kroos – Lucas Vázquez, Ronaldo, Isco (Asensio, a szünetben).
gól: Kimmich (28.), illetve Marcelo (44.), Asensio (57.)
sárga lap: Ribéry (52.), Thiago Alcántara (90.), illetve Casemiro (78.)

Kedden játszották:

Liverpool – Roma 5-2 (2-0)
Gólszerző: Szalah 35., 45., Mané 56., Firmino 61., 69. ill. Dzeko 80., Perotti 85.

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner – Szalah, Firmino, Mané
A kispadon: Mignolet (k), Clyne, Wijnaldum, Klavan, A. Moreno, Ings, Solanke
Roma: Alisson – Fazio, Manolasz, Juan Jesús – Florenzi, Strootman, De Rossi, Kolarov – Nainggolan, Cengiz Ünder – Dzeko

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik