Foci

Parádés gólt lőtt a kupaelődöntőben a magyar játékos

Ahogyan arról kedden írtunk, az Újpest lépett egyet a Magyar Kupa-döntőben való részvétel felé, ugyanis az elődöntő első meccsén hazai pályán 2-1-re verte a Balmazújvárost. A találkozó hőse a duplázó Nagy Dániel volt, aki ráadásul szépségdíjas gólokat lőtt. Főleg az első volt káprázatos, íme:

Újpesti vezetőgól az MK-elődöntőben

Nagy Dániel bombáival 2–0-ra vezet az Újpest a félidőben a Balmaz elleni MK-elődöntőben.Az első gól előtt Horváth Ferencék szabálytalanságot reklamáltak, jogosan?A folytatást itt nézheted élőben: https://goo.gl/JwgddP

Közzétette: M4Sport – 2018. április 17.

A második után pedig a kamera elkapta, ahogyan az Orbán Viktor-rajongó szövetségi kapitány, Georges Leekens is elismerően bólint. Ki tudja, lehet ez a produkció válogatott meghívót ért az újpesti középpályásnak.

Leekens Újpesten nézte Nagy góljait

Georges Leekens szövetségi kapitány elégedetten bólintott Nagy Dániel góljaira a keddi kupaelődöntőben.Legközelebb ott lesz a válogatott keretben?

Közzétette: M4Sport – 2018. április 17.

A másik ágon a Felcsút játszik a Debrecennel, ott szerdán lesz az első mérkőzés. A visszavágókat május 8-án és 9-én rendezik. A döntő május 23-án lesz a Groupama Arénában.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik