Foci

Turzó Józsefnek sikerült az, ami Georges Leekensnek nem

Rövid időn belül két szövetségi kapitány is debütált magyar fociválogatottak kispadján. Míg a belga Georges Leekens láthatóan még kinevezése után öt hónappal is elég homályban van a magyar nagypályás futballt, a játékosok pozícióját, erősségeit, gyengeségei illetően, addig a kispályás, a futsal válogatott élére kinevezett Turzó Józsefnek mindez nem okozott gondot.

Georges Leekens teljes homályban van
Nagyon úgy tűnik, a kapitánynak kevés volt 4 hónap, hogy megismerje a magyar játékosokat. Hozzá képest Pintér Attila válogatottja fantasztikusan szervezettnek tűnt. Elemzés.

A magyar futsalválogatott kispadján a spanyol Tomas Rivera Amoróst bő egy hónapja váltó szövetségi kapitány csütörtökön sikeresen debütált Costa Rica ellen, csapatával 2-0-ra nyert a felkészülési mérkőzésen.

A népligeti Elek Gyula Arénában, az első félidőben a magyarok legjobbja, Dróth Zoltán volt eredményes, míg a második felvonásban Horváth Benedek állította be a végeredményt.

A vendégek eredetileg szerdán játszották volna első magyarországi meccsüket, de a gyöngyösi találkozó elmaradt, mivel az Air France légitársaság dolgozóinak sztrájkja miatt Costa Rica legjobbjai nem érkeztek meg időben Budapestre.

A mérkőzést pénteken 14 órától játsszák le a budapesti Gabányi László Sportcsarnokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik