Foci

Sztrájk miatt elmarad a magyar válogatott meccse

Elmarad a magyar futsalválogatott szerdai barátságos mérkőzése, mert az ellenfél, Costa Rica csapata nem érkezett meg időben Budapestre.

A futsalhungary.hu keddi beszámolója szerint a közép-amerikai válogatott az Air France légitársaság dolgozóinak sztrájkja miatt nem tudott továbbutazni Párizsból, ezért nem játsszák le a meccset Gyöngyösön.

Az MLSZ gyorsan reagált a kellemetlen helyzetre, és dr. Holló Márton csapatmenedzser már jó hírekről tájékoztatott.

A szerdára tervezett Magyarország – Costa Rica mérkőzés helyett április 6-án, pénteken 14:00 órától a Gabányi László sportcsarnokban (MAFC sportcsarnok, 1116 Budapest, Hauszmann Alajos u.5) lesz megtartva a mérkőzés. Az összecsapásra a belépés ingyenes lesz, érkezési sorrendben engedik be a rendezők a nézőket, így a korlátozott nézőszám miatt célszerű időben érkezni az eseményre.

Az április 5-i (20:00 óra, Elek Gyula Aréna) mérkőzésben nincs változás, így szerda helyett akkor mutatkozik be az új szövetségi kapitány, Turzó József a magyar kispadon.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb vasutas sztrájkja kedden kezdődött Franciaországban, és ezzel párhuzamosan az Air France dolgozói is beszüntették a munkát – egy hónapon belül negyedszer – fizetésemelési követeléseik nyomatékosítására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik