Foci

Vajon mi hangozhatott el félidőben a Bayern München öltözőjében?

Bár a Juventust Torinóban kiütő Real Madrid ellopta a show-t eddig a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, rendeztek kedden egy másik összecsapást is, ezen a Bayern München Sevillában került 2-1-es előnybe.

Az összefoglaló:

A spanyolok még az első félidőben szereztek vezetést és a gólon kívül is volt más ziccerük, majd a szünet előtt egyenlített a Bayern, amelynek játékán lendített az Arturo Vidal sérülése miatt pályára küldött James Rodriguez. A második félidőben már inkább a németek uralták a játékot és ugyan szerencsés körülmények között, de megszerezték a második, győzelmet érő góljukat is Thiago Alcantara révén – bár egy védő beleért ebbe is, az első vendég találat pedig öngól volt.

Jól kezdtünk, aztán szétesett a játékunk és rengetege hibáztunk, főleg a támadásépítésben. Nem tagadom, egyenes beszédre volt szükség a félidőben ahhoz, hogy ne szórjuk el feleslegesen a labdát a későbbiekben

– mondta a mérkőzés után Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője a Bild cikke szerint, azt viszont nem részletezte, mi hangzott el. Ezt mindenki képzeletére bízzuk.

Ha már Heynckes: a 72 éves német szakember a Bajnokok Ligája történetében első szakember, aki zsinórban 12 mérkőzésen vezette győzelemre csapatát.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzések, eredmények:

Juventus (olasz) – Real Madrid (spanyol) 0-3 (0-1)
Helyszín: Juventus Stadion, Torinó
Játékvezető: Cüneyt Çakır (török)
Gól: Cristiano Ronaldo (3., 65. perc), Marcelo (71.)

Sevilla (spanyol) – Bayern München (német) 1-2 (1-1)
Helyszín: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
Játékvezető: Daniele Orsato (olasz)
Gól: Sarabia(31.), illetve Ribéry (37.), Thiago (68.)

Nyitókép: Jorge GUERRERO / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik