Foci

Pintér Attila kettős mércét emleget

Felcsúton zajlik az élet – egyelőre a megszokott mederben. Hétfőn és kedden is Pintér Attila tartott edzést, ami cáfolja a pletykákat, miszerint a ráfordított összeghez képesti eredménytelenség miatt edzőváltásra készülne a Puskás Akadémia vezetése. Ettől még elképzelhető, hogy a háttérben tényleg zajlanak a tárgyalások a magyar válogatott korábbi német szövetségi kapitányával, Bernd Storckkal a lehetséges váltásról.

Tagadhatatlan, a játékosokat megviselik az utóbbi meccsek eseményei. Nem csoda, hiszen számukra is érthetetlen dolgok történnek a pályán. Nem értik a tévedéseket, nem tudják, mi az oka a kettős mércének

– nyilatkozta az nso.hu-nak a Puaskás Akadémia mestere, aki elmondta azt is, nem foglalkozik a pletykákkal, mert az edzőt csakis az eredmények védhetik meg. Pintér hozzátette, a feljutást követően sem ígért mást, mint hogy az első év a megkapaszkodásé, a biztos bennmaradásé, de majd nyártól három-négy újabb játékossal megerősödve már az első öt közé jutást célozhatja meg a csapat.

Szemfényvesztés, ami Felcsúton zajlik
A Puskás Akadémia a hétvégi bajnokin tíz külföldi labdarúgóval ért el döntetlent a DVSC ellen. Képzelt riport a pálya széléről.

Pintér Attila felcsúti munkássága alatt a 2016/17-es bajnoki évadban 16, a 2017/18-ban pedig 19 labdarúgó – közülük 11 külföldi – érkezett a Puskás Akadémiához, míg a két év alatt 47 játékost küldtek el, vagy adtak kölcsönbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik