Foci

Pintér Attila totál kiakadt a játékvezetőre a kupablama után

Az NB I egyik legértékesebb keretével rendelkező Puskás Akadémia labdarúgócsapata 1-0-ra kikapott a másodosztályú Zalaegerszeg otthonában a Magyar Kupa 9. fordulójának első meccsén. A párharc győztese a nyolcaddöntőbe jut be.

A hajrazte.hu cikke szerint Pintér Attila, a felcsútiak vezetőedzője a mérkőzés után sajtótájékoztatón előbb megköszönte a hazaiaknak, hogy jő minőségű pályát biztosítottak a meccsre, majd dicsérte a csapatát, hogy végig fegyelmezettek voltak, csak egy megingásuk volt, azt góllal büntette a ZTE.

Atán megtalálta a bűnbakot a vereség miatt: Bogár Gergő játékvezetőt.

„Nagyon kíváncsi vagyok a tizenegyes felvételére, szerintem kabaréba illő büntető volt. A meccsekre pedig egyenlő mércét, egyenlő feltételeket kéne biztosítani a csapatoknak. Mindent megteszünk a visszavágón, de nem tudom hová tenni, hogy amit a kapunktól 17-18 méterre lefújnak faultnak az ellenfélnek, azt mi mért nem kapjuk meg? És ha ugyanazt egyik oldalon lefújja, a másikon meg nem, miért van az úriember a pályán?” – mondta Pintér.

Az NB II 14. helyén álló ZTE keretének értéke a transfermarkt.com szerint 2,68 millió euró. A felcsútiak esetében ez az összeg 10,23 millió.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik