Foci

Úgy kellett lefogni a focistát, hogy ne menjen be verekedni az ellenfél öltözőjébe

Már úgy tűnt, döntetlen lesz a Marseille-Lyon francia rangadó vége, de a 90. percben Memphis Depay egy fejessel megszerezte a győzelmet a vendégeknek.

A két csapat az öltözőbe vonulva balhézni kezdett a pályán, aminek azért volt előzménye, pár perccel a lefújás után ugyanis Adil Rami, a Marseille védője megütötte az ellenfél brazil légiósát, Marcelót.

Aztán a teljesen elborult hazai játékos a meccs utolsó akciójánál is főszereplő volt, ezúttal lerántotta a nyakánál fogva ellenfelét, majd verbálisan mindenkibe belekötött, akibe csak lehetett. Amikor már kezdett normalizálódni a helyzet, Marcelo olajat öntött a tűzre azzal, hogy elkezdte a mezét mutogatni a marseille-ieknek, amiből aztán óriási lökdösődés alakult ki.

Rami még az öltözőfolyosón is verekedni akart, úgy kellett lefogni, hogy ne menjen be a lyoniakhoz.

Persze a nyilatkozatokban mindkét fél a másik csapatot okolta, a Marseille viszont a vereség ellenére is két ponttal a Lyon előtt maradt, ami azért fontos, mert jelen állás szerint az OM jutna a BL-be harmadikként, a Lyonnak pedig maradna az EL. De még van hátra 8 forduló és a kétpontos hátrány könnyen ledolgozható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik