Foci

Egymást verték a csapattársak Franciaországban – videó

Ritkán látható jelentsor zajlott le a Quevilly Rouen–Auxerre bajnoki mérkőzés hajrájában. A francia másodosztály 30. fordulójában ugyanis a vendégek két játékosa nemes egyszerűséggel egymásnak esett. Azt nem tudni, mi váltotta ki aa 81. percben a balhét, de Pierre-Yves Polomat és Michaël Barreto előbb lökdösődni kezdett, majd komolyabb dulakodás vette kezdetét, még az ellenfél játékosa próbálta szétválasztani a feleket.

A két csapat játékosai egyesített erővel próbáltak rendet teremteni, a játékvezető végül kiállította Polomatot és Barretót is – akik aztán ki tudja, mit hoztak még össze az öltözőben? Az Auxerre a mérkőzést követően nem sokkal egy közleményt is közzétett az üggyel kapcsolatban.

Klubunk össze van törve és szégyelli magát, miután Pierre-Yves Polomat és Michael Barreto megengedhetetlenül viselkedett a Quevilly-Rouen pályáján. Az ilyen viselkedés nem marad büntetlenül. Számunkra a nevelés és az edzés képviselik a prioritást, ezt a képet pedig mindkét játékos darabokra törte. A szurkolóktól, szülőktől, partnereinktől és mindenki mástól, aki a klubunkat szereti őszintén bocsánatot kérünk a történtekért. Ez az eset nem fogja megakadályozni az AJA fejlődését azokkal, akik tisztelik klubunkat

 

– áll az Auxerre közleményében.

A mérkőzést egyébként a kieső helyen álló Quevilly Rouen nyerte 4–1-re.

Kiemelt fotó: aja.fr/BM/QRM

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik