Foci

A nagyágyúk is áldozatául eshetnek a PSG brutális nagytakarításának

Hiába a gálázás a csoportkörben – 25-4-es gólarány a hat meccsen -, az egyenes kieséses szakasz első párharca a végállomást jelentette a PSG számára. Pedig a katari tulajdonosok mindent megtesznek, hogy a párizsiak végre felnőjenek a kontinens nagykutyái mellé, de erre továbbra is várni kell, és megint be kell érniük a franciaországi dominanciával.

A L’Équipe szerint Unai Emery edzőnek mennie kell, és a vezetőség megpróbálja elcsábítani Antonio Contét, aki szinte biztosan távozik a Chelsea-től, de eddig úgy tűnt, visszatér az olasz válogatotthoz.

Hogy aztán Conte valóban Párizsban köt-e ki, és hogy a szenvedélyes stílusa hogy ízlene a PSG sztárjainak, az már egy másik történet. Egyelőre azt sem tudni, nyáron ki fogadják majd az új edzőt az öltözőben,

de a Le Parisien szerint nagytakarítás várható. 

Az egyik távozó Daniel Alves lehet, aki tavaly nyáron érkezett a Juventustól, de a vezetőség nincs elájulva tőle, ráadásul az ő posztján rendelkezésre áll a belga Thomas Meunier is, aki rendre jól teljesít, ha lehetőséget kap. A brazil klasszis szerződése 2019-ig szól,

ráadásul Neymar nagy barátja, úgyhogy nem lesz könnyű kipaterolni, jegyzi meg a lap.

A védelem másik szélén Laywin Kurzava és Yuri Berchiche váltogatja egymást, de a verdikt szerint egyikük sem elég megbízható, így őket sem marasztalná a PSG.

Most jönnek csak az igazán meglepő nevek,

mivel a hírek szerint Marco Verratti, Ángel Di María, Edinson Cavani, Adrien Rabiot és Javier Pastore is távozhat.

A PSG abban bízik, hogy jó pénzért képes eladni ötüket, és ezáltal gatyába rázhatja a költségvetését, mivel Neymar 222 millió eurós leigazolásával a pénzügyi fair playt tekintve nem áll túl jó a klub, hiszen sokkal többet költött játékosokra, mint amennyi bevétele az eladásokból származik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik