Foci

Szenzációsan nagy gólt lőtt a Real Madrid csodatinije

A holland labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában az Ajax magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Heerenveen ellen, az amszterdamiak 4-1-re nyertek, így ki tudták használni, hogy az éllovas PSV Eindhoven kikapott. Igaz még így is hét pont az Ajax hátránya.

4-1-es vereség ide vagy oda, így is egy Heerenveen-játékosról szólnak a hírek, egészen pontosan Martin Ödegaardról, aki a Real Madridtól érkezett kölcsönbe. A még mindig csak 19 éves norvég játékos a 33. percben bombázott távolról védhetetlenül az amszterdami kapuba, a videó pedig bejárta a világot.

Ödegaardot még 16 évesen igazolta le a Real Madrid 4 millió euróért a norvég Strömsgodset csapatától, hatalmas figyelem kísérte a karrierjét, de nem nagyon találta a helyét a madridiaknál – ami a felhajtást nézve nem is csoda. Tavaly januárban került kölcsönbe a Heerenveenhez 18 hónapra, ám eleinte Hollandiában sem jött ki neki a lépés, elég sok kritika érte. Gólt csak egyet szerzett.

Ebben a szezonban viszont már kihagyhatatlan, 22 bajnokin játszott, mindannyiszor csereként és ugyan csak két gólja és egy gólpassza van, csapata legjobb teljesítményét nyújtja eddig a szezonban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik