Foci

Már meg is vannak a PSG kiszemeltjei Emery helyére

A PSG zsinórban másodszor esett ki a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ami elég ciki annak ismeretében, hogy a csapat csak úgy szórja az euró százmilliókat a keret megerősítésére évek óta. Még, ha a 222 milliós Neymar nem is játszhatott ezen a meccsen sérülése miatt.

Megy is nagyban a találgatás, hogy mi lehet Unai Emery sorsa, akit egyre többen tartanak alkalmatlannak a feladatra. Egyik játékosa, Julian Draxler is kritizálta a vereség után.

Egyik játékosa már nyíltan kritizálta Unai Emeryt az újabb BL-blama miatt
El kell gondolkodni azon Párizsban, hogy mi hiányzik ahhoz, hogy komoly eredményt érjenek el a Bajnokok Ligájában.

Egy francia focival foglalkozó szakíró, Matt Spiro azt írta szerdán a Twitteren, hogy 46 éves spanyol szakember feltehetőleg maradni fog a szezon végéig, nem fogják most kirúgni. Viszont már keresik az utódját.

Antonio Conte és Mauricio Pochettino a két kiszemelt az értesülései szerint.

Pochettino helye betonbiztosnak tűnik a Tottenhamnél, nehéz elképzelni, hogy a Spurs elengedje azt az edzőt, akivel szárnyal a csapat. Conte helyzete már merőben más, ő alatta amúgy is inog a Chelsea kispadja, ezen az sem segít, hogy a hétvégén semmit sem mutattak a Manchester City elleni bajnoki rangadón.

Egyébként amekkorát égett most a PSG be is rendezkedhetünk arra, hogy amíg Emery a helyén van, addig az utódjelöltekkel lesz tele a sportsajtó. Conte és Pochettino még csak az első nevek.

Nyitókép: Aurelien Meunier/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik